Studie: Vegetarer lever længere. Pescetarer lever længst
Forskere ved Loma Linda University Health fandt — efter en analyse af data fra mere end 88.000 forsøgspersoner fra Adventist Health Study-2 — at vegetarisk … Læs mere
Forskere ved Loma Linda University Health fandt — efter en analyse af data fra mere end 88.000 forsøgspersoner fra Adventist Health Study-2 — at vegetarisk … Læs mere
En undersøgelse fra University of Bath, der er udgivet i Cell Reports Medicine, viser, at ketogene diæter kan øge kolesterolniveauet og reducere gavnlige tarmbakterier. 53 … Læs mere
Nyt studie finder en signifikant sammenhæng mellem hæmjern, der findes i rødt kød og andre animalske produkter, og risikoen for type 2-diabetes. Forskere analyserede data … Læs mere
En plantebaseret kost er rig på kræfthæmmende stoffer og kan hjælpe både med at forebygge og overleve kræft. En plantebaseret kost består af frugter, grøntsager, … Læs mere
Lave jodniveauer hos gravide udgør en risiko for fostrets intellektuelle udvikling. En ny undersøgelse understreger, hvor vigtigt det er at være opmærksom på jodindtagelsen på … Læs mere
Kort fortalt findes B12-vitamin i kosttilskud næsten altid som enten cyanocobalamin eller methylcobalamin. Methyl- og cyano- henviser til det molekyle, som cobalamin (selve B12-vitaminet) er … Læs mere
Ved et uheld faldt jeg over en artikel på mejeri.dk, hvor der blandt andet står om fytin eller fytinsyre: “Fytinsyre i fuldkorn binder calcium, så … Læs mere
En Harvard-professor kaldte kokosolie for ren gift, og mange fortalere for olien kom op på barrikaderne for at forsvare den. Det er naturligvis at sætte … Læs mere
Vi ser ofte henvisninger til Anthony William eller hans bog “Den medicinske seers kostguide” i forbindelse med B12-vitamin. Nogle af de påstande, der kommer fra … Læs mere
Vi hører og læser ofte, at landbrugsjorden er så udpint, at frugt, grønt og andet godt ikke længere indeholder nok vitaminer og mineraler, og vi … Læs mere